O nama

Mi brinemo o Vašoj ljepoti već 22 godine

Kozmetički salon Estetic Line postoji već 22 godine.

Od samog početka uspijeli smo se se izdvojiti kvalitetom i znjanjem i podizanjem naših usluga za stepenicu više, gdje smo se naglasak stavili  prvenstveno na zdraviji i prirodnij izgled uz sve blagodeti i benefite koje nam daju klasične kozmetičke usluge.

Od početka smo uspostavil i saradanju sa renomiranom Bolnicom S.TETIK, kako bi na jednom mjestu pružili kompletnu uslugu i stavili naglasak na zdravlje i medicinsku kozmetiku i medicinke tretmane.

Kontinuiranim ulaganjem u osoblje tj. znanje i edukaciju i širenjem naše ponude, uspijeli smo da izrastemo i pozicioniramo se kao vodeći salon za njegu ljepote i zdravlja u Banja Luci. 2017. godine smo otvorili i novi salon u sklopu Bolnice S.TETIK, koji smo 2022. godine proširli i koji u ovom momentu predstavlja krunu našeg drugogodišnjeg rada i predanog ulaganja i zalaganja.

U našim salonima se koristi isključivo vrhunska kozemtika i preparati vodećih svjetskih proizvođača, te naši zaposleni konstantno prolaze treninge i obuke kako bi vam mogli pružiti najbolju uslugu.

U saradjni sa Bolnicom S.TETIK i laser centrom koji se nalazi u sklopu bolnice našim klijentima su na raspolaganju i usluge laser centra i konsultacije od strane ljekara , što predstavlja jedinstven spoj medicinsko - kozmetičkih usluga na jednom mjestu.

Od 2018. godine smo  partner i ekskluzivni partner i centar za prodaju i primjenu Biological Research proizvoda u Bosni i Hercegovini. Da bi jedan centar mogao da se pohvali da nosi ovu titulu, mora da konstantno ulaže u edukaciju i obuku osoblja, te svi naši zapoleni su nosioci sertifikata da su prošli i da prolaze stalne edukacije.